Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kamiya Therapy
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Electrostimulator profesional 20 electrozi
1900 lei
Brand
ESP 20
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kamiya Therapy prezinta electrostimulatorul profesional cu 20 electrozi.

De ce sa te deplasezi zi de zi la o sala de fitness sau sa te programezi la un salon la o ora la care nu stii daca esti liber,  cand de fapt poti face asta din confortul fotoliului tau de acasa?

Electrostimulatorul este  un aparat  usor de utilizat, atat pentru femei cat si pentru barbati, are un design placut, certificat sa functioneze pentru a ajuta la:

- tonifierea musculaturii
- reducerea stratului adipos din jurul abdomenului
- cresterea circulatiei sanguine
- eliminarea toxinelor din corp
- reducerea celulitei
- recuperarea muschilor atrofiati
- redarea fermitatii sanilor
- drenaj limfatic
- lifting facial si corporal.

Procesul de electrostimulare este in fapt un fitness intensiv care se poate face si acasa, in conditii de siguranta si confort, expertii evaluand ca o sedinta obisnuita de electrostimulare (30 minute), echivaleaza cu 4 ore de gimnastica fara intrerupere. Ca rezultat al electrostimularii, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt diminuate. De asemenea, electrostimularea intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, inlatura grasimea nedorita, ajuta in tratamentul artritei si a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin asigurarea fluxului sanguin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului. Sunt recomandate minim 3-4 sedinte pe saptamana (30 minute).
Contraindicatii in utilizare: femei insarcinate, boli cardiace grave, implanturi metalice, cancer, menstruatie, hipertiroidie
KAMIYA THERAPY va ofera posibilitatea achizitionarii aparatului electrostimulator inclusiv cu plata in rate. De asemenea, odata cu achizitionarea electrostimulatorului, beneficiati si de un cadou din partea KAMIYA THERAPY, constand intr-o procedura de terapie la alegerea d-vostra, efectuata intr-unul dintre saloanele noastre din Bucuresti.
Totodata electrostimulatorul poate fi achizitionat si ca oferta lunii Ianuarie, de pe pagina noastra de web, www.kamiya.ro sau poate fi comandat la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0746.056067 sau 0737.346659.
Livrarea se poate face direct la domiciliul d-voastra (pentru clientii din Bucuresti) sau prin curierat cu plata ramburs (pentru clientii din tara).
Pretul aparatului electrostimulator este de 1.900 lei (pretul include TVA).
Din Gura in Gura